Socialdemokraterna i Europaparlamentet söker kontorschef med placering i Bryssel

Till dig som vill jobba i en spännande och kreativ miljö i en internationell omgivning.

De svenska Socialdemokraternas politiska arbete handlar om att skapa fler och tryggare jobb, investera för ett hållbart klimat samt arbeta för global rättvisa och ökad jämställdhet och jämlikhet för alla.

Som kontorschef ska du leda, planera och prioritera delegationens arbete för att föra ut den socialdemokratiska europapolitiken. Du ska leda kansliet, ansvara för personalen och tillsammans ska ni tillhandahålla stöd till de fem socialdemokratiska Europaparlamentarikerna Heléne Fritzon, Johan Danielsson, Jytte Guteland, Erik Bergkvist och Evin Incir.

Arbetsuppgifter:

  • Samordna och arbetsleda all personal i en gemensam serviceorganisation.
  • Ta initiativ till, planera och samordna politiken såväl i Bryssel samt i Strasbourg och nationellt och regionalt i Sverige.
  • Ansvara för budget och för att planera och godkänna aktiviteter.
  • Ansvara för relationerna hemåt med parti, riksdag och regering och andra relevanta aktörer.

Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av ledarskap såväl som politik. Personliga egenskaper som god initiativförmåga, kreativitet, ansvarskännande och god samarbetsförmåga förutsätts liksom kunskap om EU. Du är även en god kommunikatör med förmåga att skapa goda relationer. Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Franskakunskaper är meriterande. Du trivs med att arbeta i en politiskt styrd organisation och i en flexibel arbetsmiljö med högt tempo. Vi utgår ifrån att du delar socialdemokratins värderingar.

Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt.

Har du frågor kan du kontakta Eva-Lena Kapanen på:
Telefon: +32 477 46 87 53
E-post: evalena.kapanen@ep.europa.eu

 Välkommen med din ansökan senast den 22 november till Eva-Lena Kapanen via mailadressen ovan.

facebook Twitter Email